Open for business!


on air 3c.jpg

Al járen maak ik mee hoe vele ronduit abominabele presentaties worden gegeven. En al járen moet ik met lede ogen aanzien hoe hele goede verhalen stranden in ‘dood door powerpoint’. En al járen jeuken mijn handen om het beter te maken.

Want het kán beter. En, het moét beter. Uw ideeën verdienen het. En ik weet precies hoe dat moet: ik maak en geef (en help anderen maken en geven) al vele, vele jaren 'killer keynotes'. Daarom opent Convincing Presentations per 1 juni 2015 haar deuren en stel ik mijn kennis en kunde beschikbaar voor u :-).

De propositie is helder: hoe beter de inhoudelijke logica van uw verhaal, hoe beter het visuele ontwerp van uw slides en hoe beter de voorbereiding van diegene die de presentatie geeft, des te groter is de kans dat u uw publiek zult weten te overtuigen van de waarde van úw ideeën. En dus des te groter is de kans dat u úw doelen zult bereiken!

U heeft bloed, zweet en tranen gestoken in uw propositie, laat mij u ondersteunen om het ook maximaal over de Bühne te krijgen. Dus, welkom bij Convincing Presentations!

Nieuwste Posts
Recente Posts
Archief
Zoek op Tag